geo was verheugd om op 10 december de EDA (Energy Display Alliantie) workshop in Utrecht te mogen sponsoren

Categorieën:

geo was verheugd om op 10 december de EDA (Energy Display Alliantie) workshop in Utrecht te mogen sponsoren. Bijna 50 deelnemers vanuit woningcorporaties, energieleveranciers, huurdersverenigingen, gemeentes en overheidsinstanties deden mee.

De presentaties, interactieve peilingen en een panelsessie leidden tot actieve participatie. Met het gezammelijke doel om energie besparing door de slimme meter uitrol van de geschatte 0,6% tot nu toe te vergroten, besprak de groep hoe het gebruik van in-home displays uitgebriedt kan worden. geo presenteerde een bemoedigende 3% vermindering van energieverbruik in de VK als vervolg van de uitrol van de slimme meter, die de kosten van de UK uitrol al betaald heeft.

Een vertegenwoordiger van Stichting! Woon presenteerde een ambitieus plan (‘Meters Maken’) voor het versnellen van de uitrol van energie displays als een integraal onderdeel van woningcorporatie processen: b.v. nieuwe huurder onboarding, levering van gerenoveerde huizen. We hopen met veel partijen samen te werken om kosten- en CO2-besparingen te realiseren voor huurders van sociale woningen.

Laat het ons graag weten als u meer wilt weten over de inhoud van de workshop en de vervolg stappen.