Over ons

geo is de toonaangevende leverancier van producten voor huishoudelijk energiebeheer en diensten in Europa.

We helpen onze klanten bij het begrijpen van hun energiebehoeften en het nemen van de stappen die nodig zijn om hun energieverbruik te verminderen en geld te besparen. In Nederland kregen klanten een geweldige kans met de invoering van de slimme meter. Live en historische gegevens over elektriciteits- en gasverbruik kunnen worden voorgesteld op een boeiende manier en brengen de bewoner op de hoogte. Hoeveel spendeer ik? Is mijn verbruik zoals gepland of niet? Ben ik het strijkijzer vergeten uit te zetten? Inzichten kunnen worden gedeeld om gedrag te veranderen, het bewustzijn te vergroten en de kosten te verminderen.

Bedrijven zoals energieleveranciers, woningcorporaties, gemeenten en vastgoedontwikkelaars kunnen deze types van oplossingen gebruiken om hun eigen voorstellen aan hun klanten te verbeteren, nieuwe opbrengsten te genereren en nieuwe en bestaande relaties te versterken.

Energieleveranciers

geo heeft veel ervaring in het werken met energieleveranciers in Europa en alhoewel elke markt anders is, zijn er overeenkomsten met gedeelde problemen en uitdagingen. Markten worden steeds competitiever met een groter bewustzijn van de klanten, er is nood aan het ondersteunen van klanten bij het verminderen van hun energieverbruik wat een impact heeft op de opbrengsten, en wetgevingen kunnen de bestaande bedrijfsmodellen verstoren (bijvoorbeeld het afbouwen van gas als energiebron in Nederland) en nieuwe, innovatieve technologie moet worden gevonden, getest en gelanceerd om bedrijfsstrategieën te ondersteunen. geo kan de energieleveranciers helpen bij hun problemen en met u samenwerken om de best mogelijke oplossing voor uw klanten te vinden.

Woningcorporaties en gemeenten

Onafhankelijk, internationaal onderzoek toont aan dat de effectiefste manier om mensen te helpen hun energieverbruik te begrijpen, hun ‘energie zichtbaar maken’ is. Organisaties zoals woningcorporaties en gemeenten begonnen succesvol met het aanbieden van advies en oplossingen aan hun bewoners binnen gestructureerde programma’s. Energiecoaches gecombineerd met attractieve energiedisplays zorgden samen voor een groter bewustzijn, verandering van gedrag en besparingen. Zouden uw bewoners kunnen profiteren van eenvoudige, makkelijk te begrijpen oplossingen die hen helpen bij het besparen van energie en geld?

Vastgoedontwikkelaars

Bij het verbeteren van gebouwen door ze energiezuiniger te maken, dient zich een mogelijkheid aan om de mensen die in deze gebouwen wonen te helpen. Door het ‘zichtbaar maken van energie’ met boeiende energiedisplays, kunnen vastgoedontwikkelaars hun eigen voorstellen verbeteren tijdens het verkopen aan organisaties zoals woningcorporaties en gemeenten. Ja, vastgoedontwikkelaars kunnen een verbeterde energierating verkrijgen maar waarom zouden we niet aanmoedigen om energiebesparend gedrag te koppelen aan de verbeterde rating van een gebouw?

Neem contact op met ons commerciële team